Curs sobre el refugi en l’àmbit local

Cartell de l'esdeveniment. Font: CCAR

Més informació

Organitzador Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat
Adreça de l'organitzador
Correu cursos@ccar-cear.org
URI http://www.ccar.cat

Més Informació
Esdeveniment en línia

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat organitza una formació amb l’objectiu  d’apropar coneixements sobre protecció internacional a tècnics i tècniques que ho necessitin. 

Curs Inici: 18/09/2017 (Tot el dia)   Final: 24/09/2017 (Tot el dia)

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) ha organitzat un curs sobre el refugi en l’àmbit local dirigit a l’equip tècnic d’Ajuntaments i d’entitats municipals que treballin amb el col·lectiu refugiat i immigrant. L’objectiu de la formació és apropar la realitat de la protecció internacional i les eines necessàries als professionals de l’administració locals i altres grups del municipi.

Durant el curs, s’aprendran els mecanismes per identificar potencials sol·licitants de protecció internacional entre la població nouvinguda. A més, es donaran les claus per conèixer les diferents polítiques públiques entorn la protecció internacional i enfortir-les des de l’àmbit municipal i per conèixer els recursos i programes d’atenció integral i especialitzada al col·lectiu refugiat.

El curs té una durada de 15h lectives amb un preu de 45€. Són 60 les places disponibles i la llengua vehicular serà el català. La formació, que es farà a través de l’Aula Virtual de la CCAR, consta de quatre mòduls. El programa complet el pots consultar en el següent enllaç.