E.g., 25/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Cursa Eva-Diari Sport

Dona participant a la cursa Eva-Diari Sport. Font: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Terrassa
Diumenge, 06/10/2019

La cursa de les dones a Terrassa tindrà un recorregut de 5 quilòmetres. Una part de les inscripcions aniran com a donatiu per a la Fundació Oncolliga.

La Cursa Eva-Diari Sport, coneguda també com la cursa de les dones a Terrassa, tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i se celebrarà el 6 d’octubre del 2019. L’esdeveniment familiar, que tindrà lloc al Parc dels Catalans de Terrassa, té un fort component solidari. La Fundació Oncolliga rebrà una part de les inscripcions de la cursa com a donatiu per a l’entitat.

Els donatius aniran destinats a continuar amb la tasca de suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars. A més, voluntariat de l’entitat realitzarà tasca de suport als esdeveniments organitzats per la Mitja Marató de Terrassa.

El preu per participar en la cursa és d’11€ fins al setembre, i els darrers dies d’inscripció serà de 12€. Les inscripcions estaran obertes fins al dia 2 d’octubre a les 20h i es poden realitzar via telemàtica. Totes les persones participants rebran una samarreta de regal i el dorsal de la cursa.

Els dorsals es podran recollir al Decathlon Terrassa el divendres 28 de setembre de 12 a 22h o bé el dissabte 29 de setembre de 10 a 20h. Tanmateix, es podran recollir el mateix dia de la cursa a les 9.30h a la zona Village.

Data: 

Diumenge 06 oct

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
93 222 95 81
Organitzador: 
Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa