Exposició d’humor gràfic: “Humoràlia – Drets humans: el nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur”

Cartell de l'esdeveniment. Font: Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida

Més informació

Organitzador Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida
Adreça de l'organitzador
Correu participa@coordinadora-ongd-lleida.cat
URI http://www.coordinadora-ongd-lleida.cat

Més Informació
Adreça
Casal Centre Maldà c/ Sant Pere núm. 5 25266 Maldà

Organitzat per Humoràlia i la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida, la mostra utilitza l’humor gràfic com a denúncia.  

Acte Inici: 19/05/2017 a les 20:00

El Casal Centre de Maldà a Urgell acollirà el proper divendres dia 19 de maig la inauguració de l’exposició d’Humoràlia “Drets humans - el nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur”, una mostra que compta amb la col·laboració d’il·lustradors d’arreu del món utilitzant l’humor gràfic com a gènere periodístic de denúncia, reflexió i acció.

 

L’exposició està organitzada conjuntament amb la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. Paral·lelament a la presentació, se celebrarà la conferència “Els reptes actuals en la protecció dels Drets Humans”, a càrrec d’Eva Montoro, tècnica de la coordinadora.

 

La mostra té per objectiu dur a terme una acció de sensibilització dirigida a la societat per donar a conèixer i entendre la importància dels drets humans al món. En aquesta activitat també hi col·labora l’Ajuntament de Lleida, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Lleida. L’hora d’inici de la inauguració serà a les 20:00h.