E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Feminismes sobre rodes

Dona ciclista, fotografia d'època
Barcelona
Diumenge, 20/10/2019 fins Diumenge, 24/11/2019

Biciclot organitza itineraris de Bicibarris per Gràcia, l’Eixample i Sant Martí fins al novembre.

Com pot contribuir l’urbanisme en la igualtat? Les vil·les pedalables faciliten la circulació i promouen l'autonomia de les dones i una vida més amable per a tota la ciutadania. És per això que Biciclot, en el marc del programa Bicibarris, organitza des del mes de setembre els itineraris de 'Feminismes sobre rodes'.

Bicibarris és un programa de sortides en bicicleta pels barris de Barcelona que Biciclot organitza cada tardor. Enguany de la mà de l’associació Trama. Es tracta de sortides guiades que ens apropen a diferents realitats socials, culturals i històriques dels barris segons un eix temàtic que canvia cada any. Són adequades per a fer amb família sempre que tots els membres que vagin pedalant tinguin un domini suficient de la bicicleta per anar en grup amb el suport d’un tècnic.

Per ara ja s'han realitzat a Can Picó i a Ciutat Vella, i els propers estan programats pel 20 d'octubre a Gràcia, el 10 de novembre a l'Eixample i 24 de novembre a Sant Martí. En aquests itineraris s'aboradarà el paper històric de les dones en les lluites socials; es donaran a conèixer col·lectius de dones i feministes i la feina que duen a terme; i es posaran a debat els reptes actuals que enfronta el feminisme.

A cada itinerari és necessari venir amb bicicleta pròpia. Compta amb monitoratge i persona encarregada de mecànica en ruta (Biciclot sccl) i guies especialitzades de l'associació Trama.

Les sortides en bicicleta són gratuïtes i aptes per a tota la família. L'horari de les sortides és a les 10.30 i arribada a les 14 hores (en cas d’itineraris llargs la sortida es farà a les 10h). Les inscripcions s’obren 15 dies abans de cada sortida, des de l’apartat web “Pròxims cursos i sortides”. Les places són limitades.

Condicions:
* Els menors de 7 anys han d’anar a la cadireta d’una bicicleta portada per un adult.
* Els menors de 7 a 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult i tenir habilitat suficient per a la circulació urbana en grup.
* L’organització no es fa responsable d’aquells participants que no s’inscriguin prèviament.
* L’organització es reserva el dret de cancel·lar l’activitat en el cas de condicions atmosfèriques adverses o que no es cobreixi el nombre mínim de places.

Per a més informació: 933 077 475 o inscripcions@biciclot.coop.

Data: 

Diumenge 20 oct

Hora: 

10:30

Correu electrònic Organitzador: 
inscripcions@biciclot.coop
Organitzador: 
Biciclot
Etiquetes: