E.g., 22/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Feministes lesbianes de Centreamèrica: Llaços i aliances entre nosaltres

L’objectiu és crear un espai d'intercanvi d'experiències i reptes per a teixir llaços i aliances amb feministes lesbianes de Centreamèrica en la defensa dels seus drets. Font: Cooperacció.
Barcelona
Dimarts, 19/11/2019

El 19 de novembre, CooperAcció organitza l’acte al centre LGTBI de Barcelona.

El proper dimarts 19 de novembre a les 18.30 h, CooperAcció organitza l’acte ‘Feministes lesbianes de Centreamèrica: Llaços i aliances entre nosaltres’.

L’objectiu és crear un espai d'intercanvi de sabers, experiències i reptes per a teixir llaços i aliances amb feministes lesbianes de Centreamèrica en la defensa dels seus drets.

La moderadora de l’acte és Ana Aupí, responsable de territoris i activisme de CooperAcció. A la sessió es podrà parlar amb Maria Teresa Trejo, feminista, activista i comunicadora.

Trejo és facilitadora de processos formatius i estudis feministes, sòcia i facilitadora de l'Escola de Debat Feminista (EDF) i de l’Escola Política Lèsbica Feminista de l’Associació Las Dignas, El Salvador.

També es podrà conversar amb Tania Irias Guerrero, nicaragüenc, enginyera en computació i activista lesbiana des de fa 9 anys al Grup Lèsbic Feminista Artemisa.

Data: 

Dimarts 19 nov

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@cooperaccio.org
Organitzador: 
CooperAcció