E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Formació sobre competències per a la gestió de cooperatives

Imatge metafòrica del cooperativisme
Barcelona
Dimarts, 08/10/2019 fins Dimarts, 05/11/2019

Les cinc sessions de què consta aquesta formació van adreçades a treballadors i treballadores de cooperatives ja creades que vulguin aprofundir en el seu funcionament.

Cooperatives de Treball proposa aquest curs intensiu que pretén donar a conèixer a les persones que hi assisteixin què significa treballar en una cooperativa.

La formació es farà a la seu d'aquesta federació (al número 15 del carrer Premià de Barcelona) els dies 8, 15, 22 i 29 d'octubre, i 5 de novembre, en horari de 15.30 a 19.30 hores. Està orientada a aconseguir els següents objectius:

  • Aprofundir en els coneixements del funcionament dels òrgans socials de les cooperatives.
  • Facilitar les eines i els coneixements per a poder exercir les funcions i responsabilitats inherents al càrrec, de membres de consells rectors de cooperatives, amb rigor i solidesa.
  • Desenvolupar les competències i els coneixements necessaris per a poder desenvolupar les funcions i les tasques pròpies del consell rector: representació, comunicació, lideratge, presa de decisions i la gestió de la democràcia organitzacional de les cooperatives.

Pots consultar el programa complet i fer la teva inscripció des del web de Cooperatives de Treball.

Data: 

Dimarts 08 oct

Hora: 

15:30

Correu electrònic Organitzador: 
jordi@cooperativestreball.coop
Organitzador: 
Cooperatives de Treball