E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Formacions d’activistes i portaveus antiestigma d'Obertament

Jove amb un megàfon
Barcelona
Dissabte, 14/09/2019 fins Dissabte, 23/11/2019

Van adreçades a persones que tinguin alguna experiència pròpia en salut mental i que vulguin contribuir a combatre els prejudicis que envolten la malaltia mental en diferents contextos.

Obertament és una plataforma d'entitats que té com a missió lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones a causa d'algun problema de salut mental, de tal manera que puguin ser protagonistes del canvi.

És així com podran transformar la seva experiència en acció. L'entitat considera que per combatre els estereotips al voltant de la malaltia mental és necessari mostrar la realitat i la diversitat de les persones que l'experimenten o l'han experimentat.

La doble proposta d'Obertament permetrà a totom qui hi participi conèixer de primera mà diverses eines i recursos, adquirint coneixements per tenir un marc teòric que permeti donar peu a l'activisme.

Les persones que col·laboren amb Obertament ho fan des de diferents nivells d’exposició pública, en funció de les seves situacions i processos personals. Això vol dir que s'hi pot participar de forma totalment anònima o com a portaveu als mitjans de comunicació.

La 'Formació inicial d’activistes' consta de 4 sessions i tindrà lloc a Torre Jussana els dies 14, 21, 28 de setembre i 5 d’octubre de 10 a 14 hores. Pel que fa a la 'Formació de portaveus', les 3 sessions que ofereix es faran, també al mateix lloc, el 9, 16 i 23 de novembre. Trobaràs més informació al web d'Obertament.

Data: 

Dissabte 14 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
obertament@obertament.org
Organitzador: 
Obertament