E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Free Media Festival Lleida. Fins on podem arribar sense diners?

Imatge de l'esdeveniment
Lleida
Dimecres, 16/11/2016 fins Divendres, 18/11/2016

El principal objectiu d'aquest esdeveniment és la integració de les comunitats científica i artística, reconeixent el potencial d’ambdós camps de treball per ajudar a canviar els valors del món.

"Free Media Festival Lleida. Fins on podem arribar sense diners?" està organitzat per la Coordinadora d'ONGD i Altres Moviments de Lleida i es centra en l’Economia Basada en Recursos (EBR), segons la qual els canvis necessaris en el funcionament de la societat actual solament es poden assolir si hi ha una transformació personal i social de valors en cada persona.

Hi participaran experts i expertes que explicaran qüestions i experiències relacionades amb l'EBR, l'obsolescència programada, les energies alternatives i l'estalvi energètic, les comunitats autosuficients a l'Àfrica, la fisioteràpia tradicional Africana, etc.

Es faran tallers i xerrades per donar a conèixer els beneficis de l'aloe vera, la gimnàstica hipopressiva, la gimnàstica energètica i la meditació guiada. També hi haurà un concert de bols tibetans i gongs.

El festival tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre a la Seu de la Coordinadora (Doctor Combelles, 11) i a l'Ateneu Popular de Ponent (Pau Claris, 10).

Pots consultar el programa de l'esdeveniment a partir d'aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 16 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Coordinadora d'ONGD de Lleida
Etiquetes: