‘Habitatge i sensellarisme a Barcelona: anàlisi i reptes’

Botes d'una persona estirada en un banc blanc al carrer. Font: Qvark
Barcelona
Dijous, 27/02/2020

En la jornada s’analitzarà la situació actual i el col·lapse del sistema per atendre el sensellarisme per manca d’accés a un habitatge assequible.

ECAS i la Xarxa d'Atenció a les Persones Sense Llar (XAPSLL) organitzen pel 27 de febrer la jornada 'Habitatge i sensellarisme a Barcelona: anàlisi i reptes'. Tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona (Pg. de Sant Joan, 108), de 9.30 a 13.30 hores, i s’hi podrà conèixer el cas de Finlàndia amb Y-Foundation. A més, comptarà amb tres taules rodones amb representants del tercer sector i de l'administració sobre l'accés a l'habitatge, projectes innovadors per a persones sense llar i polítiques públiques per donar resposta a la pobresa residencail.

Els objectius d’aquesta jornada són analitzar la situació actual i el col·lapse del sistema per atendre el sensellarisme per manca d’accés a un habitatge assequible. D’aquesta manera, es vol donar visibilitat als problemes amb què es troben les entitats que atenen les persones sense llar i, alhora, proposar i reclamar solucions. Les taules rodones i les intervencions del públic assistent també serviran per valorar les polítiques d’habitatge en relació amb el sensellarisme i les propostes elaborades per diferents agents que tenen responsabilitats en aquest àmbit.

Inscripcions

Data: 

Dijous 27 febr

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
xapsllb@gmail.com
Organitzador: 
XAPSLL