II cursa solidària ‘Sabadell corre pels nens’

Cartell de la segona edició de la carrera. Font: Sabadell corre pels nens

Més informació

Organitzador Associació Báilale a la Vida
Adreça de l'organitzador
Correu tonivpnoe@hotmail.com
URI Associació Báilale a la Vida

Més Informació
Adreça
Parc Taulí. Parc Taulí. Sabadell

Els diners recaptats es destinaran íntegrament al projecte ‘Dona’ls veu’ d’atenció a infants amb malalties minoritàries del Servei de Pediatria del Parc Taulí. 

Acte Inici: 28/05/2017 a les 10:00   Final: 28/05/2017 a les 14:00

La segona edició de la cursa solidària ‘Sabadell corre pels nens’ torna el diumenge 28 de maig amb la voluntat de recaptar 5.000 euros per al projecte ‘Dona’ls veu’, d’atenció a infants amb malalties minoritàries al Servei de Pediatria del Parc Taulí, a la ciutat vallesana. El 100% del que es recapti es destinarà a aquesta iniciativa.

La cursa consisteix en cinc quilòmetres de ruta urbana amb el Parc Taulí com a punt d’arribada i de sortida. És oberta a tothom i comptarà amb activitats paral·leles com música en directe, balls, tallers, jocs i contes. La coordinació de l’esdeveniment va a càrrec de l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell, Sabadell corre pels nens i l’Associació Báilale a la Vida.

Les inscripcions estan obertes a partir de l’1 de març i fins el 25 de maig. Es poden fer en línia o presencialment als punts que l’equip organitzador de la cursa menciona al web.

El preu d’inscripció per a persones adultes és de 10 euros i per a menorsv de 16 anys, 5 euros. També hi ha l’opció de col·laborar amb una aportació des de la fila 0, per als que vulguin contribuir a la causa sense córrer.

 

Més informació:

  • Data: 28 de maig.
  • Hora: De 10h a 14h.
  • Punt de sortida: Parc Taulí, Sabadell.
  • Organitza: Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell, Sabadell corre pels nens i l’Associació Báilale a la Vida.
  • Contacte: tonivpnoe@hotmail.com
  • Preu: 10 euros per a adults i 5 euros per a menors de 16 anys.