E.g., 18/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

III Congrés de Serveis Socials Bàsics

Foto de l'edició del II Congrés de Serveis Socials Bàsics
L’Hospitalet de Llobregat
Dimecres, 17/10/2018 fins Dijous, 18/10/2018

Amb el lema ‘acompanyament professional, transformació col·lectiva’ vol donar visibilitat a la situació actual i futura dels Serveis Socials Bàsics i el paper imprescindible de les persones professionals en l’atenció a les persones.

Ja s'han començat a assentar els fonaments del que serà el III Congrés de Serveis Socials Bàsics que se celebra el 17 i 18 d’octubre de 2018 a la Farga Congress acollirà. L'esdeveniment vol ser un espai de debat i reflexió professional. Té la finalitat d' establir l’intercanvi d’expertesa professional com a element clau per fer visibles les fortaleses en l’acompanyament a persones i permetrà establir un per fer front al canvi i a la transformació.

El Congrés respon a la necessitat d’analitzar, comprendre i intervenir a la realitat social en una dècada marcada per l’aprovació de la Llei de Serveis Socials de Catalunya (2007), la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència (2006) –juntament amb altres normes que impliquen als Serveis Socials Bàsics— i per la crisi econòmica.

El III Congrés de Serveis Socials Bàsics s’emmarca en quatre eixos desglossats en diversos continguts:

  • La fortalesa del professional al servei de les persones
  • La ciutadania, protagonista dels Serveis Socials Bàsics
  • Les polítiques socials: 10 anys de la Llei de Serveis socials
  • Altres serveis en interacció amb els Serveis Socials Bàsics

L'organitzen el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Data: 

Dimecres 17 oct

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
catalunya@tscat.cat
Organitzador: 
Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya