E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Interfícies: Exposició sobre Arts visuals, territoris i salut comunitària. Oberta fins el 17 de novembre a La Capella

 Font:
Barcelona
Divendres, 25/10/2019 fins Diumenge, 17/11/2019

S'ha inaugurat l'exposició Interfícies amb el recull de projectes vinculats a art i salut comunitària als barris de Roquetes i del Raval de Barcelona

La Capella és l'espai on gaudir de l'exposició Interficies ASM Arts visuals-territoris-salut comunitària que mostra quatre de les cinc intervencions fruit de la segona fase del projecte (2017-2019), on s'han relacionat pràctiques artístiques amb la participació ciutadana tant a Roquetes com al Raval de Barcelona. La cinquena intervenció, Els Remeis de la Trini es podrà veure al Casal de Barri SomLaPera!, c) Garbí, 3 de Trinitat Nova del 25 d’octubre al 5 de novembre.

Interfícies és una plataforma de cultura i salut comunitària activa des de 2017 als barris del Raval i les Roquetes, amb la col·laboració de xarxes locals sobre salut i treball comunitari i diversos grups de creadors i creadores i d’estudiants. Interfícies inclou les cinc intervencions artístiques, una jornada final (14 de novembre) i una publicació en línia.

Hi han participat: Transductores, Teleduca, Territoris Oblidats, Lo Relacional i Forn De Teatre Pa'tothom i com a entitats col·laboradores: La Fundació Tot Raval, Pla Comunitari Roquetes, Artibarri i el Casal de Barri Trinitat Nova.

Data: 

Divendres 25 oct

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
transductoresTRNS@gmail.com
Organitzador: 
Transductores