Jornada 'Aigua, bé comú. Reptes i futur'

Jornada 'Aigua, bé comú. Reptes i futur'. Font: Plataforma Aigua és Vida

Més informació

Organitzador Plataforma Aigua és vida
Adreça de l'organitzador
URI Plataforma Aigua és vida

Més Informació
Adreça
Recinte Modernista Sant Pau. Sant Antoni M. Claret, 167. Barcelona

La remunicipalització i gestió pública de l’aigua i la participació ciutadana en aquest àmbit són alguns dels eixos d’aquesta trobada que la plataforma Aigua és vida organitza a Barcelona.

Acte Inici: 21/03/2017 a les 09:00   Final: 21/03/2017 a les 20:00

El programa consta de dues ponències inaugurals: ‘Tendències propúblic i proprivat, perspectiva internacional’, impartida per Susan George, presidenta del Transnational Institute i ‘L’aigua com a dret humà. Les experiències d’Europa i d’Irlanda. Oportunitats per a la resta de països’, de la mà l’eurodiputada irlandesa Lynn Boylan, del Sinn Féin.

Al llarg de la jornada se celebraran també diverses taules rodones sobre ‘Participació, transparència i rendició de comptes’; ‘Regulació’; ‘Dret humà’; Règim econòmic’ i ‘Remunicipalització’.

Per a més informació, es pot consultar el programa complet.

La trobada compta amb la intervenció de Maria Campuzano, portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica; Gonzalo Marín, portaveu de Red Agua Pública (RAP); Célia Blauel, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de París;  Luigi de Magistris, alcalde de Nàpols; Eloi Badia, regidor d’Aigua i Energia de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Pinyol, gerent de Medi Ambient de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Juan Martínez, membre de la Taula de l’Aigua de Terrassa, entre d’altres participants.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Més informació:

  • Data i horari: Dimarts 21 de març de 9 a 20h
  • Lloc: Recinte Modernista Sant Pau. (Sant Antoni M. Claret, 167, Barcelona)
  • Accés gratuït. Inscripció obligatòria a través d’aquest formulari
  • Contacte: aiguaesvida@gmail.com