E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornada de llançament del programa 'Emprèn Social'

 Font:
Barcelona
Dijous, 27/06/2019

La Fundació Agbar llança la primera edició de 'Emprèn Social', un programa d’emprenedoria social que té com a objectiu ajudar a tots aquells projectes emprenedors que tinguin vocació en la transformació social.

La Fundació Agbar llança la primera edició de 'Emprèn Social', un programa d’emprenedoria social, que té com a objectiu ajudar a tots aquells projectes emprenedors que tinguin vocació en la transformació social. La iniciativa va dirigida a projectes o idees sostenibles en l’àmbit econòmic i social, els quals plantegin solucions per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Podran inscriure’s al programa tots aquells emprenedors, empreses joves o entitats que presentin projectes que tinguin com a primer objectiu contribuir a la resolució d’algun d’aquests tres reptes socials: fomentar l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social; lluitar contra la pobresa i oferir oportunitats educatives.

Per donar-li el tret de sortida, el proper 27 de juny, a les 11.30h, a la sala d'exposicions de la Fundació Foto Colectania -passeig Picasso, 14, de Barcelona-, on exposarem els detalls del programa i descobrirem casos d'èxit de la mà d'emprenedors socials referents com Vanessa Ortega, fundadora de PerspectivaMente o el Mario Cuixart, director de la Fundació Germina i de l'empresa social Urban Time. També disposarem d'un espai d'assessorament individual per donar suport a les vostres iniciatives.

Per confirmar assistència a l'acte es prega enviar un correu electrònic a fundacioagbar@agbar.es amb l'assumpte " Confirmo assistència", "Excuso assistència" o "Excuso assistència i vull rebre més informació"

Data: 

Dijous 27 juny

Hora: 

11:30

Correu electrònic Organitzador: 
fundacioagbar@agbar.es
Organitzador: 
Fundació Agbar