E.g., 18/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornada de presentació d'un informe sobre menors sense acompanyament

La jornada es farà a l'auditori de l'edifici de La Pedrera de Barcelona
Barcelona
Divendres, 22/06/2018

En aquesta trobada es farà també una taula de debat sobre una proposta d'itinerari per afavorir la inserció sociolaboral d'aquest col·lectiu.

L'informe que es presentarà a la jornada ha estat elaborat per la cooperativa d'iniciativa social Gedi i la Fundació Catalunya - La Pedrera, i tracta sobre la situació actual a Catalunya de Menors Estrangers No Acompanyats (MENAS).

Aquest col·lectiu està en continu creixement i darrerament apareix sovint als mitjans de comunicació. La seva atenció està garantida fins que aquestes persones menors d'edat assoleixen majoria d’edat, però els problemes i els interrogants es plantegen després.

L'informe incorpora una proposta per facilitar la inserció laboral d’aquest col·lectiu a partir de les empreses d’inserció. Per a la seva elaboració s'han fet moltes enquestes anònimes a nois i noies tutelades, així com entrevistes a familiars, educadors i tècnics.

La jornada començarà a les 9.30 i finalitzarà a les 13 hores. A més del debat, comptarà amb la participació d'una fila 0 formada per representants d’entitats públiques i privades que treballen en l’ambit de MENAS.

Pots fer la teva inscripció a la jornada i consultar el programa de la jornada.

Data: 

Divendres 22 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Gedi i Fundació La Pedrera