agenda
Divendres 22 juny

Barcelona

Jornada de presentació d'un informe sobre menors sense acompanyament

En aquesta trobada es farà també una taula de debat sobre una proposta d'itinerari per afavorir la inserció sociolaboral d'aquest col·lectiu.

L'informe que es presentarà a la jornada ha estat elaborat per la cooperativa d'iniciativa social Gedi i la Fundació Catalunya - La Pedrera, i tracta sobre la situació actual a Catalunya de Menors Estrangers No Acompanyats (MENAS).

Aquest col·lectiu està en continu creixement i darrerament apareix sovint als mitjans de comunicació. La seva atenció està garantida fins que aquestes persones menors d'edat assoleixen majoria d’edat, però els problemes i els interrogants es plantegen després.

L'informe incorpora una proposta per facilitar la inserció laboral d’aquest col·lectiu a partir de les empreses d’inserció. Per a la seva elaboració s'han fet moltes enquestes anònimes a nois i noies tutelades, així com entrevistes a familiars, educadors i tècnics.

La jornada començarà a les 9.30 i finalitzarà a les 13 hores. A més del debat, comptarà amb la participació d'una fila 0 formada per representants d’entitats públiques i privades que treballen en l’ambit de MENAS.

Pots fer la teva inscripció a la jornada i consultar el programa de la jornada.

Data: 

Divendres 22 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Gedi i Fundació La Pedrera
Adreça: 
Auditori de La Pedrera Provença, 261-265 Barcelona