.

 
 
 
E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornada: 'Economia circular i ús de recursos'

Jornada: 'Economia circular i ús de recursos'
Barcelona
Dissabte, 19/10/2019

Convidats i convidades de diverses procedències i experiències professionals parlaran de la seva feina i dels reptes que hi ha per davant.

Des de la Fundació Vincles amb la col·laboració de la SCEA inicia aquest mes d’octubre un cicle de taules de debat entre el tercer sector ambiental i el tercer sector social qwue porta per títol 'Aliances ambientals'. Convidats i convidades de diverses procedències i experiències professionals parlaran de la seva feina, dels reptes que hi ha per davant i ajudaran a identificar què poden fer les entitats del tercer sector per avançar en l’àmbit sòcio-ambiental.

La primera jornada és 'Economia circular i ús de recursos', i es portarà a terme el proper dissabte 19 d’octubre a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova de Nou Barris (C. Garbí, 2) de Barcelona. Amb inici a les 10:30 i final previst a les 13.00 hores, la jornada comptarà amb la participació de de Jordi Oliver i Solà, Verònica Kuchinovv i Alícia Grima i Guixé. Moderarà l'acte Jordi Pietx i Colom. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden dirigir per correu electrònic a projectes@fundaciovincles.cat.

Data: 

Dissabte 19 oct

Hora: 

10:30

Correu electrònic Organitzador: 
vinclesmail@gmail.com
Organitzador: 
Fundació Vincles