agenda

Jornada sobre drogodependències 'Formació en Atenció Centrada en la Persona'

Barcelona
Dijous, 14/06/2018

Amb els continguts i els tallers que proposa la trobada es vol ajudar les persones que hi assisteixin a actualitzar-se en aspectes clau de l’abordatge psicoterapèutic de les drogodependències.

La jornada està organitzada per la delegació autonòmica de la Societat Científica Espanyola de l'Estudi sobre l'Alcohol, l'Alcoholisme i altres toxicomanies (Socidrogalcohol), formada per professionals de diferents àmbits, i que ha comptat amb el suport de la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

El programa que es seguirà a la jornada 'Formació en Atenció Centrada en la Persona' és el següent:

  • 8.30 hores: Recepció i documentació.
  • 9.00 hores: Inauguració a càrrec de Joan Colom, Sub-director general de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya; Josep Guardia, Vice-president de Socidrogalcohol; i Hugo López, representant de la delegació catalana de Socidrogalcohol.
  • 9.30 hores: Taula rodona amb la participació de Pablo Barrio i Antoni Gual, psiquiatres de la Unitat de Conductes Addictives de l’Hospital Clínic de Barcelona, que faran les ponències 'Evidència científica de l’Atenció Centrada en la Persona' i 'Aspectes pràctics', respectivament.
  • 11.00 hores: Tallers: 'Entrevista motivacional' a càrrec de Pilar Lusilla, psiquiatra de l’Hospital de la Vall d’Hebron; i 'Teràpia Gestalt' de la mà de Diana Bachiller, psicòloga clínica al CSMA Sant Andreu de la Fundació Vidal i Barraquer.
  • 13.30 hores: Cloenda de la jornada.
  • 14:30 hores: Assemblea de socis i sòcies.

Les inscripcions són gratuïtes per a les persones sòcies de Socidrogalcohol i per a les que no ho són el preu és de 36 euros. Les places són limitades.

Data: 

Dijous 14 juny

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Socidrogalcohol
Adreça: 
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona Aiguader, 88 Barcelona