agenda

Jornada post Congrés "Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental"

Cartell del 6è Congrés Català de Salut Mental
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Barcelona
Divendres, 02/03/2018

Després del 6è Congrés Català de la Salut Mental, la Fundació Congrés Català de Salut Mental presenta una jornada de debat per reprendre temes que s'hi van discutir.

La Fundació Congrés de Salut Mental (FCCSM) organitza el proper divendres 2 de març una jornada per compartir dades i reflexions extretes del 6è Congrés Català de Salut MentalMigracions, exili i refugi: drets humans i salut mental” que va tenir lloc els dies 1, 2 i 3 de juny de 2017 i reprendre alguns dels temes que s’hi van discutir.

La situació de migració, exili i refugi a Europa és dramàtica i la FCCSM pretén mantenir una actitud de denúncia i mobilització especialment des de la perspectiva de la salut, de salut mental i comunitària, per aquest motiu convoca aquest esdeveniment.

A la jornada, que tindrà lloc el 2 de març a les 9 h del matí al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), hi estan convidades les diferents organitzacions i agents de l’àmbit de la salut i la salut mental del territori, així com dels àmbits del treball social i la immigració i el refugi.

Data: 

Divendres 02 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Congrés Catalá de Salut Mental
Adreça: 
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) Passeig de la Bonanova, 47 08017 Barcelona Barcelona