E.g., 25/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornades d'Economia Social i Solidària: Construint coneixement per al canvi social

Cartell de les Jornades (Font: FAS)
Fundació Autònoma Solidària
Barcelona
Dimecres, 09/04/2014 fins Divendres, 11/04/2014

La FAS, la Fundació Solidaritat UB i la UPF Solidària us conviden a participar a les Jornades d'Economia Social i Solidària que tindran lloc del 9 a l'11 d'abril a la Facultat de Biblioteconomia de la UB.

Amb el títol "Jornades d'Economia Social i Solidària: Construint coneixement per al canvi social", la Fundació Autònoma Solidària (FAS), la UPF Solidària i la Fundació Solidaritat UB proporcionen un punt de trobada, d'intercanvi i d'impuls del treball en xarxa entre Universitat i els professionals d'entitats, organitzacions i cooperativisme relacionades amb l'economica social i solidària.

Les jornades tindran lloc del dimecres 9 d'abril al divendres 11 d'abril a la Facultat de biblioteconomia de la UB i s'hi celebraran debats, ponències, taules rodones i una ruta cooperativista. Per a més detall és possible consultar el Programa i tota la informació referent a l'Economia Social i Solidària i a les Jornades al seu web.

Les jornades estan reconegudes amb 2 crèdits de lliure elecció i 1 crèdit ECTS. Per a l'obtenció d'un certificat d'assistència o l'obtenció del reconeixement de crèdits, caldrà inscriure's a través d'aquest formulari i efectuar l'abonament de 40 euros abans del 2 d'abril. Per a les resta de persones interessades en participar-hi, l'entrada és lliure a totes les activitats.

Data: 

Dimecres 09 abr

Hora: 

09:30