E.g., 18/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Les fundacions i la normativa del sector públic

Logotip de la Coordinadora Catalana de Fundacions. Font: Coordinadora Catalana de Fundacions
Barcelona.
Dimecres, 25/10/2017

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza un taller per a professionals de l’àrea jurídica d’entitats del tercer sector.

Tot i que les fundacions són persones jurídiques de dret privat, normalment els afecta directament la normativa de dret públic, pel fet que reben fons públics i subvencions i perquè la dotació fundacional pot estar integrada per drets o bens cedits per l’administració pública. Per aquesta raó, s’organitza el taller “Les fundacions i la normativa del sector públic”, impulsat per la Coordinadora Catalana de Fundacions.

La sessió tindrà lloc el 25 d’octubre de 9.30h a 13.30h a la seu de la Coordinadora. El taller s’adreça a direccions, gerències i professionals de l’àrea jurídica de les fundacions i té l’objectiu de donar a conèixer la normativa del sector públic aplicable a les fundacions.

A banda, també es donaran les eines per saber quins són els criteris per determinar si una fundació està vinculada a l’administració pública i per revisar les obligacions de subministrament d’informació i documentació que cal presentar a l’administració pública de la qual depèn la fundació.

El taller val 90 euros per a les fundacions associades i 180 per a les no sòcies. Per a participar-hi, cal emplenar aquest formulari d’inscripció. Les places són limitades i les inscripcions es faran per ordre de sol·licitud.

Més informació:

  • Data: 25 d’octubre.
  • Hora: De 9.30h a 13.30h.
  • Lloc: Coordinadora Catalana de Fundacions (carrer Pau Claris, 167 pral., 2a. B, Barcelona).
  • Organitza: Coordinadora Catalana de Fundacions.
  • Preu: 90 euros per a fundacions associades i 180 euros per a les no sòcies.
  • Contacte: info@ccfundacions.cat.
Data: 

Dimecres 25 oct

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ccfundacions.cat
Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions