E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Lliurament de la X edició del Premi J. M. Rueda i Palenzuela

El primer premi és una dotació econòmica de 5.000€, mentre que el segon és de 2.500€. Font: Diputació de Barcelona.
Barcelona
Dimarts, 27/11/2018

L’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona organitza aquest acte que tindrà lloc el proper dimarts 27 de novembre.

L’acte de lliurament de la X edició del Premi Josep M. Rueda Palenzuela es celebrarà el proper dimarts 27 de novembre a les 19 h a càrrec de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

El premi J. M. Rueda i Palenzuela és de caràcter biennal i d’àmbit territorial de Catalunya. L’objectiu és impulsar la innovació, la reflexió i l’avaluació al voltant del desenvolupament comunitari.

El primer premi és una dotació econòmica de 5.000€, mentre que el segon és de 2.500€.

Maritxell Budó, vicepresidenta 2a i presidenta de l’àrea d’atenció de persones presentarà l'acte, que estarà conduït per l’actriu Maria Molins.

Més enllà del lliurament dels premis, un vídeo commemoratiu i una actuació musical, la vetllada és un homenatge a Josep Ma. Rueda com a persona solidària i la seva tasca professional en els àmbits de la docència, la investigació social i el treball comunitari.

En aquesta edició, s’han presentat 52 projectes relacionats amb el desenvolupament comunitari en els barris, la inserció sociolaboral, l’atenció a la infància en risc, l’educació, la participació dels joves i la convivència.

Per assistir a l’acte cal confirmar assistència a través del correu benestar.social@diba.cat.

Data: 

Dimarts 27 nov

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
benestar.social@diba.cat
Organitzador: 
Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona