E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Motivació i rendiment professional

Imatge de l'Escola de Formació de la FCVS. Font: FCVS
Barcelona
Dijous, 31/01/2019

L’Escola de Formació de la FCVS organitza una càpsula adreçada a responsables de voluntariat per facilitar la implicació de tot l’equip.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat la càpsula formativa ‘Motivació i rendiment professional’, un curs que tindrà lloc el pròxim 31 de gener de 2019 a l’Aula de formació de l’entitat. Amb l’objectiu de facilitar la implicació de les persones voluntàries, la formació s’adreça a responsables de voluntariat que han de coordinar equips de persones.

El curs pretén ser un estímul que potencii el desenvolupament professional de les persones assistents. En total seran 4 hores per valorar l’evolució laboral de cadascú i per a identificar els aspectes a tenir en compte per a mantenir la pròpia motivació i la de tot l’equip de voluntariat.

La psicòloga especialista en intel·ligència emocional i gestió del talent, Marta Naverrete, serà l’encarregada d’impartir la formació. L’horari del curs és de 9.30 a 13.30h i té un preu de 8€ per entitats membres de la FCVS, que serà de 18€ per a la resta. El termini d’inscripcions finalitza el 23 de gener de 2018.

Data: 

Dijous 31 gen

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@voluntaris.cat
Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social