Webinar: Opcions de finançament: Captació de fons i crowdfunding

El 23 de març xarxanet.org organitza un webinar sobre captació de fons i microfinançament. S'emetrà en directe, a les 11 del matí.

Acte Inici: 23/03/2017 a les 11:00   Final: 23/03/2017 a les 12:00

Diversificar les fonts de finançament és vital per a la sostenibilitat de les entitats sense afany de lucre. En aquest webinar parlarem de com aconseguir finançament per als nostres projectes a través de la captació de fons i el micromecenatge. El crowdfunding o micromecenatge és una alternativa al finançament públic i privat que reactiva el paper corresponsable de la societat civil.

El webinar es podrà seguir en directe el dijous 23 de març, d'11.00 a 12.00 hores. Anirà a càrrec de Manuela Frudà, responsable de projectes de Goteo.org, i Emilio Romero, de la Fundació Pere Tarrés – Servei d’assessorament en projectes.

Es pot realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Els webinars de xarxanet.org són conferències online adreçades a persones que treballen a entitats o hi fan de voluntàries. De novembre de 2016 a gener de 2017 se n'ha realitzat un primer cicle i de febrer a juny engega el segon. Els webinars d'aquest nou cicle són:

  • 23 de febrer - Com complir amb la Llei de Transparència?
  • 23 de març - Opcions de finançament: Captació de fons i crowdfunding
  • 20 d'abril - Claus per a una bona gestió del voluntariat
  • 25 de maig - Arrels Fundació: Informar, emocionar, transformar i implicar amb la comunicació
  • 27 de juny - Posicionament als cercadors: Surt el primer al Google!

L'avantatge de seguir els webinars en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Tot i així, si no et van bé la data i l'hora, els podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicats com un vídeo al canal de Youtube de Xarxanet Associacionisme. També els trobaràs a l'apartat de Webinars de xarxanet.org.