E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Paraula de dona

 Font:
Olesa de Montserrat
Dissabte, 16/02/2019 fins Diumenge, 24/02/2019

L'Olesa Ateneu redescobreix, des del localisme, el paper de les dones en el camp de l'art amb una setmana dedicada a la qüestió.

L'Olesa Ateneu programa el cicle 'Paraula de dona' que es desenvoluparà dels dies dissabte 16 a diumenge 24 de febrer, a la Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat.

El proper dissabte 16, l'ateneu donarà per començat aquest cicle d'una setmana amb la inauguració de l'exposició i conferència 'La construcció de l'altre femení en l'art contemporani', a càrrec de Joan Campàs.

La voluntat de l'exposició i del cicle, en general, és la de tenir una oportunitat per resaltar el paper de la dona en el món d'avui i, particulamrment, en el camp de les arts, a través d'artistes olesanes que treballen diversos àmbits com ara la pintura, l'escultura, la il·lustració, la literatura, la poesia, la música...

Aquesta setmana d'arts i cultura femenines es complementarà amb una jornada de poesies i músiques a càrrec de diverses artistes, dimarts 19, i un col·loqui-àgora entre dones artistes i una professora de la Facultat de Dret de la UB.

Data: 

Dissabte 16 febr

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
olesa.ateneu@gmail.com
Organitzador: 
Olesa Ateneu