Presentació de l’informe Panoràmic 2016 a Girona

Imatge de la campanya corresponent a 2016

Més informació

Organitzador Fundació Ferrer i Guàrdia
Adreça de l'organitzador
Adreça
Sala Auditori de la Generalitat Josep Irla Plaça Pompeu Fabra, 1Girona

S'explicaran les dades recollides que permeten disposar d'una fotografia de l’estat de les entitats catalanes a les comarques gironines al llarg de l'any passat.

Acte Inici: 14/09/2017 a les 18:00

El Panoràmic és un informe promogut pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). L'edició de 2016 ha comptat amb l’impuls de la Fundació Ferrer i Guàrdia (que ha recollit i analitzat les dades d'aquesta demarcació territorial), l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Pere Tarrés i l’Obra Social “la Caixa”.

La benvinguda la donarà Marta Casacuberta, directora de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona. La presentació comptarà amb Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia; Fidel González, investigador de la fundació; i Montserrat Morera, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona.

Tot seguit es durà a terme la taula de reflexió "Vertebració del teixit associatiu" i la taula rodona "Reptes del teixit associatiu". La cloenda anirà a càrrec de Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Gràcies a les dues edicions anteriors d'El Panoràmic s'ha pogut conèixer la realitat associativa barcelonina. En aquesta tercera edició, el recull de dades s'ha realitzat a tot Catalunya i això permetrà disposar d'una fotografia de tot el territori.