E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Primera sessió informativa sobre les subvencions de la DGACC

Primera sessió informativa sobre les subvencions de la DGACC
Barcelona
Dilluns, 29/07/2019

Servirà per explicar les principals característiques de la convocatòria, en especial dels projectes i de les activitats que inclou la línia F.

En motiu de l’obertura de la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza una sessió informativa per presentar les principals novetats d’aquest ajuts, en especial els que van destinats als projectes i les activitats que inclou la línia F.

Tindrà lloc el proper dilluns 29 de juliol a les 12.15 hores a la Sala d’Actes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Barcelona (Passeig del Taulat, 266-270). En aquesta que convocatòria se subvencionen els programes de caràcter comunitari, de promoció del voluntariat i enfortiment de l'associacionisme, i de promoció i reconeixement del poble gitano. Per assistir-hi, cal fer la inscripció a través d’aquest formulari.

Data: 

Dilluns 29 jul

Hora: 

12:15

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària