E.g., 26/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Quarta edició de la jornada 'Dones Liderant les TIC'

 Font:
Colectic - Informàtic
Barcelona
Dijous, 15/11/2018

Porten com a objectiu reunir i mostrar el talent de les dones, compartint la seva visió sobre les tendències del sector TIC i establint estratègies de cara al seu apoderament.

Aquesta trobada està organitzada per Dones en Xarxa, continuant en la línia iniciada l'any 2015 d'esdevenir un espai inspirador per a les dones des de diferents àmbits de la tecnologia.

La jornada internacional #WomanliderTIC compta amb la participació de ponents i altres dones amb càrrecs de responsabilitat al món de les tecnologies, que l'organització intenta que siguin font d'inspiració per a altres dones a partir de les seves experiències i projectes. Segons el lema de la jornada, "Si elles comparteixen el seu coneixement, promourem talent, innovació".

La jornada 'Dones Liderant les TIC' coincideix amb la setmana en la què tindrà lloc la Smart City Expo, un moment de sensibilització a Barcelona amb les oportunitats que ofereix la tecnologia. És per això que amb l'esdeveniment es vol fer un pas més enllà per a visualitzar les oportunitats que genera per a les dones.

Les inscripcions es poden fer a partir del blog de la jornada, en el qual trobaràs també el programa, el llistat de participants, notícies i més informació d'interès.

Data: 

Dijous 15 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Dones en Xarxa