Reeducació neuromotora, ús i pràctica per a l’educació social

Logotip CEESC
Barcelona
Dijous, 16/04/2015

Aquesta Càpsula demostrarà de la rellevància del moviment en l'evolució biològica i la importància d'aquest en el desenvolupament humà.

Quan es millora l'organització neuromotora a través de la reeducació del moviment, també incideix en la millora de la resta de funcions pròpies de l'ésser humà: cognitives, intel·lectuals, creatives, socials, emocionals, sensorials, afectives, motores i professionals. Alhora que soluciones les teves dolències i trastorns corporals, millores el teu estat d'ànim i la teva lucidesa mental.

Aquesta Càpsula demostrarà de la rellevància del moviment en l'evolució biològica i la importància d'aquest en el desenvolupament humà. Una introducció a la neurociència i al mètode Feldenkrais, de reeducació neuromotora per a la pràctica no només de l’educador/a social, sinó també, per a les persones ateses.

A càrrec de: Juan Rivas Bedmar, educador social i del mètode Feldenkrais, especialitzat en l'articulació dels processos d'aprenentatge del cervell amb la neuroplasticitat i el moviment.

Data: 

Dijous 16 abr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat