E.g., 22/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Repensar les violències de gènere des de la diversitat sexual

cartell Repensar les violències de gènere des de la diversitat sexual
Dimarts, 03/12/2019

Surt organitza una jornada internacional per repensar l’atenció a les violències masclistes des de la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere.

Després de dos anys d’investigació, la jornada de cloenda del projecte europeu ‘Look Wide’, titulada 'Repensant les violències de gènere des de la diversitat sexual', oferirà un espai per debatre sobre l’abordatge de la violència amb aquesta nova mirada i presentarà experiències locals. Se celebrarà el 3 de desembre, a l’Espai Francesca Bonnemaison.

L'entitat Surt organitza aquesta jornada internacional del projecte Look Wilde, un projecte europeu que pretén ampliar la mirada sobre les violències masclistes i interrogar-se sobre les interseccions entre gènere i diversitat sexual en les violències masclistes contra les persones LGTBI.

El projecte inclou accions de capacitació per a professionals i la creació de materials per integrar la perspectiva de gènere i diversitat sexual als serveis de violències masclistes i antidiscriminació, així com programes de suport específics per a persones LGTBI en situacions de violències masclistes.

Les incripcions estan obertes aquí.

Data: 

Dimarts 03 des

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
surt@surt.org
Organitzador: 
Surt. Fundació de Dones.