E.g., 22/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Segon taller per a docents ‘Mou la noviolència’

Segon taller per a docents ‘Mou la noviolència’
F Pere Tarrés
Barcelona
Dijous, 17/10/2019

Es donarà a conèixer el projecte, dirigit especialment a persones provinents del món educatiu i que vulguin treballar la no-violència, especialment escoles i instituts.

El Grup de Treball en No-violència Cristiana de Cristianisme i Justícia ha impulsat el projecte que porta per títol ‘Mou la noviolència’. A través d’una pàgina web, es donen eines i recursos que serveixin per dinamitzar sessions i activitats de formació per tal d'afrontar i transformar els conflictes des de la perspectiva no-violenta. S'adreça a entitats dedicades a l'àmbit de la justícia global i la pau i a professionals provinents del món educatiu, tant pel que fa a l’educació formal com a la no formal.

Per donar-lo a conèixer, l’entitat ha organitzat un taller per a docents que tindrà lloc el proper dijous 17 d’octubre, de 10.00 a 12.00 hores a l’Espai Societat Oberta (C. Sant Eusebi 29, de Barcelona). Aquest encontre va dirigit especialment a persones provinents del món educatiu i que vulguin treballar la no-violència als seus espais de procedència, especialment escoles i instituts. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç

Data: 

Dijous 17 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Cristianisme i Justícia