E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Selfee: eines digitals i socio-emocionals per a la no-discriminació en la recerca de feina

Selfee: eines digitals i socio-emocionals per a la no-discriminació en la recerca de feina
Barcelona
Dilluns, 16/09/2019

És una una formació per a persones formadores que es basa en la convivència i la cohesió social per mitjà del respecte mutu.

L'Associació La Xixa Teatre, entitat orientada cap a la investigació, el desenvolupament i la multiplicació de les eines teatrals i d'educació popular com a mitjà de transformació social, organitza per al proper mes de setembre la formació que porta per títol Selfee: eines digitals i socio-emocionals per a la no-discriminació en la recerca de feina’. Tindrà lloc del 16 al 20 de setembre, de 16.00 a 20.00 hores al carrer Tàpies, 1 de Barcelona. La inscripció és gratuïta però cal fer-la prèviament en aquest enllaç.

És una una formació per a persones formadores que es basa en la convivència i la cohesió social per mitjà del respecte mutu, les responsabilitats compartides, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació per motius de gènere, raça, edat o origen, pensament o consciència en els processos de cerca de treball. La proposta formativa vol contribuir a l’eradicació i la prevenció del discurs d’odi, com a manifestació d’actituds intolerants, racistes i xenòfobes en els processos de cerca de treball i accés al mercat laboral de les persones.

Data: 

Dilluns 16 set

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
laxixa@laxixateatre.org
Organitzador: 
Associació La Xixa Teatre