E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sessió d'intercanvi en Economia Social i Solidària

Sessió d'intercanvi en Economia Social i Solidària
Barcelona
Dijous, 13/12/2018

La sessió està dirigida, principalment, a persones emprenedores que ja funcionin com a cooperatives de comunicació, audiovisuals o de gestió cultural.

Des del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona s’organitzen diverses sessions d’intercanvi, de trobada i de coneixement amb l’objectiu de promoure la creació de projectes col·lectius i el treball en xarxa. La propera, per a projectes comunicatius, audiovisuals i culturals, tindrà lloc el proper dijous 13 de desembre a InnoBA, el Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa (c. Perú, 52 de Barcelona) de 18.00 a 20.30 hores.

La sessió està dirigida, principalment, a persones emprenedores que ja funcionin com a cooperatives de comunicació, audiovisuals o de gestió cultural i que estiguin interessades en intercooperar o llançar noves línies de negoci. També a qui vulgui crear cooperatives de comunicació o interessades en l'àmbit de la comunicació amb valors o la comunicació i l’Economia Social i Solidària.

Inscripcions

Més informació

Data: 

Dijous 13 des

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
comissionat.economiasocial@bcn.cat
Organitzador: 
Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona