Sessió informativa: el nou Decret de Lleure!

Cartell de la sessió informativa sobre el nou Decret del Lleure

Més informació

Organitzador Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona
Adreça de l'organitzador
Correu comunicacio@crajbcn.cat
URI Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Més Informació
Adreça
Punt 7 d'Horta Horta, 71Barcelona

Tags

Sessió informativa per a entitats sobre el nou Decret del Lleure, que va entrar en vigor el passat Novembre de 2016. Coneguem tots els canvis i resolguem dubtes!

Acte Inici: 19/06/2017 a les 18:30

Encara no coneixeu tots els canvis que comporta el nou decret del lleure? Teniu dubtes irresolubles i us sembla que el decret no us els resol? No patiu! Des del CRAJ, conjuntament amb el CJD7 i el Punt 7 d’Horta, ens ofereixen la possibilitat de conèixer totes les novetats del nou decret i resoldre tots els nostres dubtes!

Recordeu que el nou Decret de Lleure, que va entrar en vigor el passat Novembre de 2016, regula totes les activitats de lleure i esportives de més de 2 nits consecutives o més de 4 dies seguits. També, és clar, els casals esportius i els campus. A més, fa una equivalència entre les titulacions de monitores de lleure i les de tècniques d’esports, la qual és una novetat molt destacable.

 

El dilluns 19 de Juny, doncs, tenim la oportunitat de resoldre tots els dubtes i necessitats i posar en comú tots aquests canvis.

La sessió serà a les 18.30h al Punt 7 d’Horta. Les places són limitades i gratuïtes i cal inscripció prèvia. Es pot fer mitjançant aquest enllaç.