E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sol·licitar subvencions: més enllà del formulari

La xerrada tindrà lloc el 14 de desembre al Centre i Teatre de Sarrià. Font: Pixabay
Barcelona.
Dijous, 14/12/2017

El Centre i Teatre de Sarrià acull una xerrada sobre planificació de l’estratègia de finançament públic, organitzada pel Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

El 14 de desembre, a les 18.30h, el Centre i Teatre de Sarrià, al carrer del Pare Miquel de Sarrià número 8, acollirà una xerrada sobre la sol·licitud de les subvencions per part d’entitats juvenils de Barcelona.

La sessió està destinada a treballar la sol·licitud d’una subvenció, des de les bases fins al projecte, passant per la documentació i tots els passos que conforma el procediment.

També es crearà l’espai per compartir i treballar a través de casos pràctics i reals la sol·licitud d’una subvenció. D’aquesta manera, es presentaran els principals errors que es cometen quan una entitat presenta la documentació per rebre subvencions.

La xerrada és una de les sessions emmarcades al Cicle de finançament públic per a entitats juvenils, organitzat pel Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) del 12 al 21 de desembre.

L’objectiu del cicle és donar a conèixer les diferents vies de finançament públics que existeixen, com subvencions, premis i ajuts, i reflexionar al voltant de la captació de fons públics.

Per inscriure-s’hi cal emplenar un formulari. Hi ha places limitades i les inscripcions esdevindran per ordre d’inscripció, donant prioritat a les associacions juvenils i col·lectius de joves de la ciutat de Barcelona. El 5 de desembre les persones que hagin aconseguit una plaça, rebran un correu de confirmació.

Més informació:

  • Data: 14 de desembre.
  • Hora: 18.30h.
  • Lloc: Centre i Teatre de Sarrià (carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, Barcelona).
  • Organitza: Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ).
  • Contacte: 93 265 52 17 o craj@crajbcn.cat.
Data: 

Dijous 14 des

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
craj@crajbcn.cat
Organitzador: 
Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)