E.g., 18/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sortida Solidària Antic Convent de la Mercè

L’objectiu de l’acte és recaptar fons per la Fundació Arrels. Font: Arquitectura de Catalunya d'avui i de sempre.
Barcelona
Dimarts, 24/09/2019

El 24 de setembre, Arquitectura de Catalunya d’avui i de sempre organitza l’acte a Barcelona.

El proper dimarts 24 de setembre a les 10.30 h, Arquitectura de Catalunya d’avui i de sempre organitza la Sortida Solidària Antic Convent de la Mercè.

L’objectiu de l’acte és recaptar fons per la Fundació Arrels, que atén i orienta les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona.

La durada de la sortida serà de dues hores. Es tracta d’una visita guiada a l’Antic convent de la Mercè, un edifici amb més de vuit segles d’història que envolta el Palau de la Capitania, una joia del barroc català que gira sobre el claustre amb columnes de marbre gris florentí.

A la visita es podrà admirar el seu vestíbul i escala d’honor i en els pisos superiors hi ha nombroses obres d’art en les seves estades com frescos amb la tècnica de la crisalla o una extensa obra del pintor barceloní Josep Cusachs.

La Fundació Arrels acompanya a la gent sense llar per aconseguir una vida el més autònoma possible, cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable.

L’aportació de la sortida és voluntària i l’organització regalarà una rosa a tothom qui participi. Per assistir es pot emplenar el formulari d’inscripció o bé, enviar un correu a l’adreça electrònica info@arquitecturadecatalunya.cat.

Data: 

Dimarts 24 set

Hora: 

10:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@arquitecturadecatalunya.cat
Organitzador: 
Arquitectura de Catalunya d'avui i de sempre