E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Taller d’instal·lació de GNU/Linux al teu ordinador

imatge del logotip de Linux i del logotip de GNU
Barcelona
Dimarts, 12/11/2019

Mitjançant aquest taller les persones assistents coneixeran a instal·lar el sistema operatiu GNU/Linux. Aquest sistema operatiu té llicència de programari lliure.

El Convent de Sant Agustí ha programat pel dimarts 12 de novembre, de les 17.30 h fins a les 20.30 h, un taller per instal·lar el sistema operatiu GNU/Linux al vostre ordinador. Les persones assistents a aquest taller coneixeran com instal·lar aquest sistema operatiu gratuït i amb llicència de programari lliure.

GNU/Linux és un sistema operatiu multiplataforma, multiusuari i multitasca. Està compost pel nucli Linux. Aquest nucli va ser desenvolupat per Linus Torwalds i molts voluntaris i voluntàries d’arreu del món. A part del nucli, també hi ha el conjunt d’instruccions per administrar el vostre ordinador, o sistema operatiu, anomenat GNU. Aquest sistema operatiu va ser desenvolupat per Richard Stalmann i altres persones voluntàries de tot el món.

Actualment hi ha moltes distribucions del sistema operatiu GNU/Linux. Algunes més orientades per al públic general i d’altres per temes més específics. Per assistir al taller cal portar un ordinador o portàtil. El preu de la formació és de 12,31 €. Per apuntar-se cal fer la reserva aquí.

Data: 

Dimarts 12 nov

Hora: 

17:30

Correu electrònic Organitzador: 
informacio@conventagusti.com
Organitzador: 
Convent Sant Agustí