E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Taller: ‘L’art de la resistència no violenta’

Taller: ‘L’art de la resistència no violenta’
Barcelona
Dimecres, 17/07/2019

Vol esdevenir un espai sobre com es pot ser actiu en les nostres comunitats per promoure i defensar els drets humans, la democràcia, la llibertat i la justícia.

Per al proper dimecres 17 de juliol, la Fundació Catalunya Voluntària, en col·laboració amb Nexes Interculturals de Joves per Europa, organitza un taller informatiu en què proporcionarà informació sobre la història del moviment d’independència d’Estònia. A partir de les 17.00 hores i sota el títol ‘L’art de la resistència no violenta’ es mostrarà a com l’ús del patrimoni cultural va ser clar per dur a terme un moviment estratègic no violent i que va ajudar a aconseguir la independència de la República d’Estònia.

Les places són limitades i les persones interessades han de confirmar l’assistència a través d’aquest enllaç. ‘L’art de la resistència no violenta’, que tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona vol esdevenir un espai per aprendre de totes les persones que formin part del taller formatiu sobre com es pot ser actiu en les nostres comunitats per promoure i defensar els drets humans, la democràcia, la llibertat i la justícia. Tot plegat, amb l’objectiu de provocar un canvi social per construir societats més pacífiques.

Data: 

Dimecres 17 jul

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@catalunyavoluntaria.cat
Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària