Taller sobre comunicació per captar fons

El taller tindrà lloc el 20 de setembre al local de la Coordinadora Catalana de Fundacions. Font: Coordinadora Catalana de Fundacions

Més informació

Organitzador Coordinadora Catalana de Fundacions
Adreça de l'organitzador
Correu 93 488 14 80
URI Coordinadora Catalana de Fundacions

Més Informació
Adreça
Local de la Coordinadora Catalana de Fundacions. Carrer Pau Claris, 167 pral. 2a B. Barcelona.

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza una formació per millorar l’estratègia comunicativa a l’hora d’augmentar els recursos d’una entitat.

Curs Inici: 20/09/2017 a les 09:30   Final: 20/09/2017 a les 13:30

La Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el 20 de setembre al local de l’entitat un taller de quatre hores sobre la comunicació per la captació de fons.

El curs pretén fer reflexionar sobre la comunicació dins una fundació i donar eines, recursos i consells als i les responsables de comunicació per redirigir la captació de fons cap a resultats efectius.

El taller es dirigeix a responsables de comunicació d’entitats sense ànim de lucre, ja siguin persones tècniques o membres de l’equip directiu o gestor que vulguin aconseguir més recursos a través de la millora de l’estratègia comunicativa.

La professora serà Irene Borràs, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i col·laboradora de la Fundació Pere Tarrés, entre d’altres entitats dedicades a formació per a organitzacions no lucratives.

El preu del taller és de 90 euros per a fundacions associades a la CCF i de 180 euros per a fundacions no sòcies. Les places són limitades i cal emplenar aquest formulari per inscriure’s-hi.  

 

Més informació:

  • Data: 20 de setembre.
  • Hora: De 9.30h a 13.30h.
  • Lloc: Local de la Coordinadora Catalana de Fundacions (carrer Pau Claris, 167 pral. 2a B, Barcelona).
  • Organitza: Coordinadora Catalana de Fundacions.
  • Preu: 90 euros per a fundacions associades a la CCF i 180 euros per a les fundacions no sòcies.
  • Contacte: 93 488 14 80.