Vèrtex, l’esplai multiplica!

Vèrtex, l’esplai multiplica!

Més informació

Organitzador Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans
Adreça de l'organitzador
Correu secretaria.mcecc@peretarres.org
URI MCECC

La gran trobada del MCECC preveu reunir més de 5000 persones, amb infants, adolescents, joves, i monitors i monitores de centres d’esplai d’arreu del territori.

Acte Inici: 14/04/2018 a les 10:00   Final: 15/04/2018 a les 17:00

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC) es troba davant d’un dels seus majors reptes de la seva història. 5 anys després de consolidar-se en la seva dimensió catalana, la primera gran trobada general serà un fet els dies 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès. L’esdeveniment preveu reunir més de 5000 persones, amb infants, adolescents, joves, i monitors i monitores provinents de centres d’esplai d’arreu del territori català.

Sota l’eslògan ‘L’Esplai Multiplica!’, Vèrtex vol esdevenir un punt de trobada per a totes aquelles persones que comparteixen una mateixa manera d’entendre l’educació en el lleure a l’esplai. Així doncs, la capital de l’Alt Penedès es transformarà, durant un cap de setmana, en un gran espai de reflexió per compartir experiències, transmetre valors i posar de manifest com l’esplai és una autèntica eina de transformació social.

Inscripcions