E.g., 23/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

«Vincles per la Diversitat»

«Vincles per la Diversitat»
Institut Diversitas
Barcelona
Dimecres, 02/10/2019 fins Dimecres, 30/10/2019

El projecte 'Vincles' és una formació experiencial de convivència en la diversitat que es realitza a través d’un cicle de 5 sessions de manera gratuïta.

Les sessions s'orienten a promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració i la cohesió entre un grup d’unes 25 persones d’un mateix territori. El principal propòsit és desmuntar estereotips i prejudicis i promoure la creació de vincles de persones que d’una altra manera no arribarien a coincidir.

Com són les trobades?

En cadascuna de les sessions es treballa a partir d’una tècnica (teatre, música, dansa, pintura, cuina, etc.) per oferir una experiència positiva de col·laboració entre les persones participants. L’objectiu principal és demostrar que més enllà de les diferències, és possible conviure i fins i tot valorar positivament la diversitat.

Qui hi pot participar?

Qualsevol persona major d’edat (o major de 14 amb el consentiment corresponent), que estigui disposada a participar activament a les 5 sessions, relacionant-se amb la resta de persones participants, des d’una actitud de respecte, col·laboració i amb ganes de passar-ho bé.

On i quan es realitzen les sessions?

Els dimecres 2, 9, 16, 23 i 30 d’octubre de 2019, de 18:00 a 20:00 hores a l’Espai Avinyó de Barcelona (Carrer d'Avinyó, 52).

Activitat gratuïta.

Inscripcions.

https://vinclesperladiversitat.org/

Data: 

Dimecres 02 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Institut Diversitas