E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

XX anys dels Bancs del Temps Barcelona

 Font:
Barcelona
Divendres, 29/11/2019

Aquesta formació està orientada a identificar potencialitats d'inclusió i desenvolupar elements de millora en la gestió diària que afavoreixin la participació i l'intercanvi entre persones de diferents orígens culturals i diverses edats.

El treball de formació serà reflexiu i participatiu per tal de construir idees compartides, a càrrec de la Sra. Josefina Altés Campà. Es tractaran els valors i objectius dels Bancs del Temps en una societat canviant amb la intervenció de la directora general de l'Associació General Salut i Família.

L'experiència dels Bancs del Temps internacionals al sud d'Europa, els valors inspiradors del Banc del Temps i el seu desenvolupament pràctic i la presentació de l'Associació Iberomericana de Bancs del Temps.

S'ofereix la possibilitat de visitar l'exposició 'Òpera. Passió, poder i política' que proposa una experiència immersiva mitjançant un sistema d'àudio sincronitzat a temps real que permet que cada visitant gaudeixi del propi recorregut i experiència individual.

Es farà el dissabte 30 en dos torns, a les 11h ia les 12h. Cal inscripció prèvia.

Data: 

Divendres 29 nov

Hora: 

15:30

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@saludyfamilia.es
Organitzador: 
Associació Salut i Família