E.g., 22/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

XX Trobada del Triangle Jove 2018

trobada triangle jove, consell nacional de la joventut de catalunya, dinàmiques grupals, alt empordà, participació ciutadana
Figueres
Divendres, 19/10/2018 fins Diumenge, 21/10/2018

El tema triat per a aquesta vintena edició és l’apoderament dels i les joves davant de les diferents formes de poder adult.

La XX Trobada del Triangle Jove d’aquest any ha donat el tret de sortida amb l’inici de les inscripcions. L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Triangle Jove, tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre a Figueres. Es tracta d’un espai anual de trobada destinada a les persones representants de les diferents entitats juvenils i consells locals de joventut que formen part del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell Valencià de la Joventut (CVJ).

El tema triat per a aquesta vintena edició és l’apoderament dels i les joves davant de les diferents formes de poder adult. Així, a través de ponències i grups de treball es farà una anàlisi d’allò que significa realment el poder adult, com es manifesta i de quina manera s’hi pot fer front a través de la joventut. El lema que acompanyarà l’esdeveniment d’aquest 2018 és ‘Davant l’adulcentrisme, apoderem-nos!’ i s’aprofundirà en la temàtica per tal d’arribar a unes conclusionsconsensuades per part de totes les persones participants.

Per qualsevol dubte o qüestió, les persones interessades en formar-ne part es poden posar en contacte amb l’organització per correu electrònic a fundacio@trianglejove.org, consell@cnjc.cat o info@conselljoventut.org.

Data: 

Divendres 19 oct

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
fundacio@trianglejove.org
Organitzador: 
Fundació Triangle Jove