2a Edició del Postgrau sobre Coneixement del Món Animal

Associació Animal Latitude
Autor/a: 
Associació Animal Latitude
 Font: animal latitude
Grup de la 1a Edició del Postgrau Coneixement del Món Animal
 Font: animal latitude
Classe pràctica amb cavalls, amb la Clara Bosch de Quirovet
 Font: animal latitude
Descobrint què és un animal, UB
 Font: animal latitude
Sortida de camp, descobrint els ocells amb en Ricard Gutiérrez
 Font: Associació Animal Latitude
Sessió a l'UB amb en Manel Puigcerver

2a Edició del Postgrau sobre Coneixement del Món Animal

Autor/a: 
Associació Animal Latitude
Associació Animal Latitude

Resum: 

Animal Latitude i la Universitat de Barcelona ofereixen la 2a edició d'aquest postgrau teòric i pràctic, que s'adapta als interessos i inquietuds actuals de les persones interessades en la fauna i el medi ambient.

La segona edició del present Postgrau (30 crèdit ECTS, 750 h) comença el mes de gener i finalitza el mes d'octubre de 2018. Consta de sessions teòriques al Campus Mundet (Barcelona), i una quinzena de sortides de camp i/o visites a centres especialitzats de Catalunya. El seu objectiu és formar professionals en matèries sobre fauna i medi ambient que, a partir dels seus coneixements i experiències prèvies en educació, formació i comunicació, així com estratègies de participació, puguin dissenyar i dur a terme programes i projectes d'educació, divulgació i/o sensibilització ambiental sobre fauna i medi ambient, o realitzar accions dins el seu àmbit de treball, que permetin generar consciència ecològica.

Ha estat dissenyat per a totes aquelles persones amb una sensibilitat pel medi ambient que vulguin incrementar els seus coneixements sobre la fauna i dotar-se d’eines a l’hora de dissenyar propostes educatives atractives; així com capacitar-se per a desenvolupar programes d’educació, divulgació i/o sensibilització ambiental de qualitat. Actualment és de gran interès i importància l’estudi de la millora de la relació entre la societat, la natura i els animals i, per tant, crear programes d’educació i sensibilització ambiental que generin consciència ecològica, i una interacció respectuosa amb el medi ambient.

En aquest postgrau l'alumnat s'endinsa en la dimensió de la zoologia, ecologia i medi ambient, de la fauna més propera a nosaltres, sigui domèstica, silvestre autòctona o exòtica. Amb aquestes noves matèries es podrà reflexionar sobre les accions que actualment es porten a terme per a informar i formar a la societat en matèries ambientals, especialment sobre fauna, i quines mancances poden tenir. Coneixent la fauna i el medi natural, es pot entendre molt millor les temàtiques de conservació i amenaces actuals, i per tant adaptar elsprojectes i activitats a la realitat que ens envolta.

Els docents d’aquest Postgrau formen part del món de la biologia, veterinària, etologia i altres àmbits d’estudi relacionats amb fauna i biodiversitat, i pertanyen a organitzacions com centres de recuperació de fauna, estudi i investigació del medi natural i marí, gestió de fauna exòtica, conservació de fauna urbana i d’altres. Participen les entitats APAEC, CRARC, Galanthus, IPRIM, APE, Fundació MONA, Submon, veterinaria Quirovet Bosch, ADEFFA, professionals del Centre de Recuperació de Torreferrussa, de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat de Catalunya, així com d'altres persones vinculades a programes sobre crueltat i maltractament animal, benestar animal, educació ambiental, gestió de projectes d'educació i sensibilització ambintal, etc.

Per a rebre tota la informació, es pot escriure a posgrado@animallatitude.org, o consultar el web.

Afegeix un comentari nou