Concurs per conscienciar els joves sobre les 3R

El Moviment R anima a tots els joves a aprofitar l'estiu per gravar un petit vídeo sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar els nostres residus i participar al Concurs de curtmetratge "Roda, Realitza i Reacciona!".

El concurs en línia vol conscienciar sobre la importància de reduir els nostres residus i separar-los correctament. S'adreça sobretot als joves, que són els que menys reciclen, segons un estudi recent de la Universitat Autònoma de Barcelona, tot i estar ben informats.

Per participar-hi cal realitzar un vídeo de menys de 2 minuts al voltant de la gestió dels residus. Es pot fer tant de manera individual com en grup, i s'ha de fer arribar abans del 15 de setembre a hola[arrova]moviment-r.cat amb les següents dades: nom, edat, adreça de correu electrònic, títol del curtmetratge i telèfon de contacte.

Els curtmetratges es publicaran a la pàgina de Facebook del Moviment R. A partir del 16 de setembre el jurat triarà un vídeo guanyador que s'emportarà un premi de 1.000 euros i també es donarà un accèssit de 500 euros. A més, els 22 finalistes podran participar a una masterclass amb el director de cinema Jaume Balagueró.

Moviment R és una campanya de comunicació 2.0 del projecte Life COR, impulsada por l'Àrea Metropolitana de Barcelona per sensibilitzar i donar a conèixer les 3R entre els i les joves.

Afegeix un comentari nou