Els joves que vulguin trobar feina a comarques rurals ara ho tenen més fàcil

  • Retorna, portal que connecta joves professionals amb empreses de l'entorn rural

    Retorna, portal que connecta joves professionals amb empreses de l'entorn rural

  • Treballar a entorns rurals. Imatge CC BY-NC-ND 2.0 de sub diversity (Flickr)

    Treballar a entorns rurals. Imatge CC BY-NC-ND 2.0 de sub diversity (Flickr)

El portal web Retorna ofereix a joves professionals la possibilitat de cercar ofertes de feina a comarques rurals. La plataforma busca el retorn i la inserció laboral dels i les joves a les zones rurals.

Segur que has sentit a parlar de persones que deixen la ciutat i marxen a viure a entorns rurals. Molta gent es planteja aquesta opció, però no saben per on començar. Trobar feina al lloc a on es vol marxa, pot ser un bon començament. I en això els pot ajudar Retorna, un portal web que posa en contacte joves professionals que volen fer aquest pas i empreses de les comarques rurals de tot Catalunya.

Retorna permet als joves amb titulacions universitàries o formació de grau superior donar-se d'alta, promocionar-se i trobar feina en una comarca rural. A la vegada, les empreses hi poden accedir per cercar perfils professionals que encaixin amb els llocs de feina vacants.

Les persones que s'hi vulguin inscriure han de tenir entre 18 i 40 anys. Hi poden seleccionar el seu sector professional i també les comarques on els interessa treballar. A més, tenen la possibilitat de vincular l'alta al seu perfil de la xarxa professional LinkedIn.

És una iniciativa del programa per al retorn i la inserció laboral de joves al món rural Odisseu.

Afegeix un comentari nou