Els sèniors al Pirineu amb la Fundació Catalunya La Pedrera

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Activitats de natura i d'educació ambiental dissenyades per a gent gran (imatge:monnaturapirineus.com)
Un grup de "sèniors" de Mutuam Activa a una estada a Món Natura Pirineus (imatge:mutuamblog)
Conèixer la fauna salvatge del Pirineu és una de les activitats programades (imatge:monnaturapirineus.com)

Els sèniors al Pirineu amb la Fundació Catalunya La Pedrera

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Durant aquesta tardor la Fundació desplega un programa especialment dissenyat per apropar el col·lectiu sènior al Pirineu i donar-ne a conèixer els atractius naturals, socials i culturals.

Estades per a sèniors a Món Natura Pirineus

Aproprar l’educació ambiental a la gent gran amb una estada de 5 dies a la muntanya, amb sessions de cinema naturalista, visitant el centre de fauna salvatge, practicant nordic walking, i gaudint de l'astronomia i de la visita a l’ecomuseu de les Valls d’Àneu, entre d’altres. Aquesta és la proposta que Món Natura Pirineus fa al sèniors, per les dates entre el 21 de setembre i el 30 d’octubre.

Món Natura Pirineus és un equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera ubicat a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, que té per objectiu sensibilitzar la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació del paisatge mitjançant estades i activitats de educació ambiental.

Territori i Medi Ambient a la Fundació Catalunya La Pedrera

La Fundació exerceix una tasca en medi ambient i territori, mitjançant la gestió d'una Xarxa d'Espais Naturals, de gran vàlua ecològica i paisatgística i d’interès especial, que protegeix d'alteracions per activitats poc respectuoses.

En ells, hi desenvolupa un pla de gestió amb la finalitat de conservar la seva bellesa natural, així com gestionar el seu ús públic de forma activa i innovadora.

L’educació ambiental, tant en la població infantil i juvenil com en l’adulta, a fi d’incorporar a la societat els valors ambientals, és un dels grans eixos de la Fundació.

Trobareu aquí la informació sobre el programa.

Afegeix un comentari nou
0