Som Mobilitat impulsa una campanya de mecenatge per fomentar una mobilitat més sostenible

Suport Associatiu
Autor/a: 
Júlia Hinojo
La cooperatova vol que el projecte estigui en marxa aquest desembre. Font: Goteo
Els detalls de la campanya de micromecenatge estan al portal Goteo. Font: Goteo

Som Mobilitat impulsa una campanya de mecenatge per fomentar una mobilitat més sostenible

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu

Resum: 

La cooperativa recapta fons a Goteo.org per promoure una plataforma des d’on compartir cotxes elèctrics. Es poden fer aportacions fins al 29 de desembre.

La iniciativa de Som Mobilitat, permetria a través del mòbil llogar, localitzar i reservar cotxes elèctrics de la cooperativa o dels socis.

L’objectiu és reduir el trànsit i el soroll a les ciutats, recuperar l’espai públic per al veïnat i reduir la contaminació i els gasos contaminants, perjudicials per a la salut de les persones.

Fins al dia 29 de desembre, es poden fer aportacions econòmiques a través del portal Goteo. A dia 19 de desembre, ja han aconseguit 14.082 euros. Encara els falten 10 dies per aconseguir els 21.000 euros que van establir com a mínim per cofinançar el projecte.

La xifra òptima seria de 48.000 euros. De moment, hi ha participat un centenar de persones.

Obrir-se a Europa

L’entitat catalana vol obrir la plataforma a principis d'any i treballa per compartir-la amb totes les cooperatives de mobilitat elèctrica europees per crear una xarxa que permeti viatjar per tot el continent compartint vehicles elèctrics.

Fins ara s’han sumat cinc cooperatives europees a la iniciativa que pretén ajudar a accelerar l’arribada de la mobilitat 100% elèctrica.

Afegeix un comentari nou
0