La Saboga publica una nova versió de la seva guia de la bicicleta

  • Biciesmorza, un dels actes que organitza La Saboga

    Biciesmorza, un dels actes que organitza La Saboga

  • Logotip d'aquest col·lectiu

    Logotip d'aquest col·lectiu

Aquesta entitat sense ànim de lucre de l'Hospitalet de Llobregat va revisar la guia coincidint amb la Setmana de la Mobilitat que va tenir lloc al mes de setembre.

L'associació La Saboga, formada per ciutadans i ciutadanes preocupades pel medi ambient i la sostenibilitat, va publicar aquesta breu guia l'any 2015 com a resum dels articles de les ordenances que tenen més incidència en la circulació ciclista.

La informació que ofereix pot ser d'utilitat per a qualsevol persona que circuli en bici, ja que la normativa que recull és molt genèrica. La guia inclou també un recull de consells imprescindibles per desplaçar-se en bicicleta, a més d'un mapa orientatiu d'itineraris recomanats per circular per l'Hospitalet de Llobregat i les seves rodalies.

Per una normativa més completa pots consultar aquest enllaç, a partir del qual podràs accedir també al contingut de les ordenances de Barcelona i de l'Hospitalet de Llobregat.

La Saboga té Catalunya com a àmbit d'actuació estatutari, però duu a terme la majoria de les seves activitats a l'àrea metropolitana de Barcelona. La seva preocupació per la mobilitat urbana sostenible l'han convertit en una entitat d'usuaris i usuàries de la bicicleta que defensa els i les vianants i el transport públic.

Afegeix un comentari nou