Setmana de la Custòdia del Territori a escala europea

  • La setmana és possible gràcies a la suma de petites accions col·lectives

    La setmana és possible gràcies a la suma de petites accions col·lectives

  • La setmana és possible gràcies a la suma de petites accions col·lectives

    La setmana és possible gràcies a la suma de petites accions col·lectives

Tant si sou una entitat ambiental, com una entitat excursionista, un ajuntament, una empresa vinculada al territori, una escola o un esplai, podeu participar a la primera edició de la Setmana Europea de la Custòdia del Territori, del 28 de setembre al 7 d'octubre.

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori, organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori (xct) juntament amb tres socis europeus, és una campanya ciutadana que promou activitats arreu del territori per donar a conèixer la importància de tenir cura de la terra i els seus valors naturals, culturals i paisatgístics. Aquesta any serà d'àmbit europeu i també seràla 5a Setmana de la Custòdia als Països Catalans.

Hi poden participar-hi totes aquelles iniciatives organitzades per persones, organitzacions i institucions que tinguin com a finalitat custodiar el propi territori i vetllar per la conservació i gestió del nostre patrimoni natural, rural i urbà.

Com participar-hi?

Organitzant una activitat dins les dates de la setmana, del 28 de setembre al 7 d'octubre i registrant-la al web de la setmana.

També podeu consultar el banc d'idees (on trobareu exemples d'activitats) i fer cerques d'iniciatives que ja s'hi han sumat.

En el marc del Landlife

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori emmarca en el projecte europeu Landlife, un projecte que té per objectiu comunicar el valor de la custòdia del territori al públic en general, a les entitats de conservació, als propietaris i a altres agents específics, com una eina eficaç i d’èxit per la conservació de la natura i la biodiversitat.

Afegeix un comentari nou