Tecnologies contra el canvi climàtic

  • Canvi climàtic. Imatge CC d'Oxfam International (Flickr)

    Canvi climàtic. Imatge CC d'Oxfam International (Flickr)

Challenge 3, una competició de nivell mundial, busca idees sobre com les TIC poden ajudar a reduir l'impacte del canvi climàtic a les ciutats.

La ITU Telecom World Young Innovators Competition torna a organitzar el concurs Challenge 3, adreçat a joves innovadors. Pretén trobar en el talent dels joves, d'e entre 18 i 30 anys, solucions reals a problemes reals per tal de millorar el món.

Les propostes poden incloure tecnologies noves o una combinació de serveis, sistemes i TIC ja existents i que donarien forma a una "smart city". S'han de centrar, sobretot, en monitoritzar o reduir el canvi climàtic, adaptar el seu impacte a la societat o en els canvis tecnològics que poden conduir cap a una comunitat més verda i sostenible.

Es busquen idees innovadores, no cal que estiguin desenvolupades o acompanyades per un projecte. Les millors idees es destacaran dins de la Conferència WHO sobre Salut i Canvi Climàtic. No hi ha límit d'idees a presentar. Les propostes s'hauran de presentar traduïdes a l'anglès.

Paral·lelament al concurs, s'ha fet una "call for innovations". En aquest apartat, es busquen emprenedors/ores a nivell tecnològic, social i de disseny amb projectes pensats per millorar la qualitat de vida de la gent i la societat. Les propostes poden presentar-se a través d'aquest enllaç fins al 30 de setembre. Els guanyadors viatjaran a la cerimònia de lliurament del guardó a Qatar i seran premiats econòmicament. 

Afegeix un comentari nou